İvedik Escort

PLATİN ÜYELER
VİP ÜYELER
VİP ESCORT BAYAN İLAN ALANI
GOLD ÜYELER
GOLD ESCORT BAYAN İLANLARI HAZIRLANIYOR...

Ankara’nın kalabalık caddelerinde yürürken aklım hep aynı yerdeydi. İvedik Escort arayışım günlerdir sürüyordu ve sonunda doğru adresi bulmuştum. Escort İvedik bölgesindeki o dar sokakta durduğumda kalbim hızla atıyordu. Kapıyı çaldım, içeriden yumuşak bir ses duyuldu. Kapı açıldığında karşımda uzun boylu, dolgun kalçalı, siyah saçlı bir kadın duruyordu. Gözleri beni süzdü, dudakları hafifçe kıvrıldı. “Gel içeri,” dedi kısık bir sesle. Ben de hiç tereddüt etmeden içeri adım attım.

İçerisi loş aydınlatılmıştı, ağır bir parfüm kokusu burnuma doldu. İvedik Escort olarak tanıdığım bu kadın, Escort İvedik’in en çok tercih edilen isimlerinden biriydi ve bunu daha ilk bakışta hissetmiştim. Salonun ortasında durdu, eliyle yavaşça saçlarını geriye attı. “Ne kadar zamandır bekliyordun bunu?” diye sordu. Cevap vermeme fırsat kalmadan bana yaklaştı, elini göğsüme koydu. Kalp atışlarımı hissettiğini biliyordum. Parmakları düğmelerimi çözmeye başladı. Her düğme açıldıkça tenim daha fazla ortaya çıkıyordu. O da yavaşça üstündeki ince elbisenin askılarını indirdi. Göğüsleri serbest kaldığında nefesim kesildi. Pembe uçları çoktan sertleşmişti. Ellerimi uzattım, avuçlarımın içine aldım onları. Yumuşak, sıcak ve dolgundular. Parmaklarımla hafifçe sıkıp bıraktım, o da hafif bir inilti çıkardı.

Dudaklarımı onun dudaklarına bastırdım. Dilimi içeri soktum, o da aynı şekilde karşılık verdi. Öpüşürken ellerim belinden kayıp kalçalarına ulaştı. Kalçaları yuvarlak ve sıkıydı, avuçlarımla sımsıkı kavradım. Elbiseyi tamamen yere indirdim. Artık tamamen çıplaktı. Ben de pantolonumu ve boxerımı çıkardım. Sikim çoktan sertleşmiş, damarları belirginleşmişti. Kadın dizlerinin üzerine çöktü, eliyle sikimi kavradı. Sıcak avucuyla yavaşça sıvazlamaya başladı. Başını öne eğdi, dilini dışarı çıkardı ve dilinin ucuyla sikimin başını yaladı. Tuzlu bir tat vardı dilinde, kendi pre-cum’umdu. Sonra ağzını tamamen açtı ve sikimi yavaş yavaş içine aldı. Boğazına kadar indirdi, gözleri sulandı ama geri çekilmedi. Başını ileri geri hareket ettirirken emme sesleri odayı doldurdu. Ellerimi saçlarına gömdüm, hafifçe tuttum ve ritmi hızlandırdım. Boğazına vurduğumda öğürme sesleri çıkardı ama bırakmadı. Tükürüğü çenesinden akıyordu, sikim ıslak ve parlak hale gelmişti.

Bir süre daha ağzında tuttuktan sonra ayağa kalktı. Beni kolundan tutup yatağa doğru çekti. Yatağa sırtüstü yattım. O da üzerime çıktı, bacaklarını iki yana açtı. Amcığının dudakları şişmiş, ıslak ve pembemsiydi. Klitorisi belirgin şekilde dışarı çıkmıştı. Elini amcığına götürdü, iki parmağıyla dudaklarını ayırdı ve yavaşça parmaklarını içine soktu. Parmakları ıslanmış bir şekilde çıkıp giriyordu. Sonra aynı parmaklarını ağzına götürüp emdi. “Tadına bak,” dedi ve parmaklarını dudaklarıma sürdü. Tuzlu, ekşimsi bir tat vardı. Sonra eğildi, dilini amcığıma doğru uzattı. Sıcak dili klitorisimi yaladı, sonra dudaklarını emdi. Dilini içeri sokup çıkardı, emme sesleri çıkardı. Ben de onun saçlarını tuttum, kalçalarını kaldırdım ve dilini daha derine itmesini sağladım. Amcığım ıslak ıslak akıyordu, çarşafa damlıyordu.

Bir süre sonra başını kaldırdı, ağzı ıslaktı. Üzerime tırmandı, sikimi eliyle tuttu ve amcığının girişine dayadı. Yavaş yavaş indirdi kendini. Sıcak, dar ve ıslak bir duygu sikimi sardı. Tamamen içine oturduğunda ikimiz de inledik. Kalçalarını ileri geri hareket ettirmeye başladı. Her inişinde sikim amcığının dibine kadar giriyordu. Göğüsleri sallanıyordu, ellerimle tuttum onları, parmaklarımla uçlarını sıkıştırdım. O da hızını artırdı, inlemeleri daha yüksek sesle çıkmaya başladı. “Daha hızlı,” diye fısıldadı. Kalçalarımı yukarı kaldırıp onun hareketlerine uyum sağladım. Her vuruşta amcığının iç duvarları sikimi sıkıyordu. Islak sesler odayı doldurdu, tenimizin birbirine çarpma sesleri karıştı.

Pozisyon değiştirdik. Onu sırtüstü yatırdım, bacaklarını omuzlarıma aldım. Sikimi tekrar amcığına dayayıp sertçe soktum. Her itişte yatağın gıcırtısı duyuluyordu. Ellerimle kalçalarını kavradım, parmaklarımı etine gömdüm. Amcığı her girişte daha fazla ıslanıyordu, sikimin etrafından köpükler çıkıyordu. Klitorisini başparmağımla ovuşturdum. O da başını geriye attı, boynu gerildi, inlemeleri kesik kesik çıkmaya başladı. “Gelmek üzereyim,” diye bağırdı. Daha sert vurdum, her seferinde amcığının en dibine kadar girdim. Aniden vücudu gerildi, amcığı sikimi sıkıca kavradı, sıcak sıvılar aktı. Ben de tutamadım, sıcak spermi amcığının içine boşalttım. Her kasılmada daha fazla boşalıyordum, o da hâlâ titriyordu.

Bir süre öylece kaldık, nefeslerimiz kesik kesik. Sikim hâlâ içindeyken yavaşça çektim. Amcığından karışık sıvılar aktı, bacaklarının arasına yayıldı. Yanına uzandım, elimi göğsüne koydum. Kalp atışları hızla devam ediyordu. Birkaç dakika sonra elini sikime götürdü, yavaşça sıvazlamaya başladı. Kısa sürede tekrar sertleşti. Bu sefer onu yüzüstü çevirdim. Kalçalarını kaldırdı, dizlerini iki yana açtı. Amcığı ve göt deliği tamamen görünür haldeydi. Önce amcığına dilimi soktum, ıslaklığını yaladım. Sonra dilimi yukarı kaydırıp göt deliğinin etrafını yaladım. O irkildi ama geri çekilmedi. Tükürüğümü parmağıma sürüp yavaşça göt deliğine soktum. Sıktı önce, sonra gevşedi. Parmakla yavaş yavaş genişlettim. İkinci parmağı da ekledim, içeri dışarı hareket ettirdim. O inlerken ben de sikimi amcığına soktum. Bir elimle götünü parmaklarken diğer elimle kalçasını tuttum ve sertçe sikmeye başladım.

Her vuruşta göt deliğindeki parmaklarım da hareket ediyordu. O hem amcığından hem götünden zevk alıyordu. İnlemeleri daha vahşi hale geldi. “Götümü de sik,” diye yalvardı. Parmaklarımı çıkardım, sikimi amcığından çektim. Tükürüğümü bolca sürüp yavaşça göt deliğine dayadım. Başını içeri soktum, o sıkıca kavradı. Yavaş yavaş daha derine indim. Tamamen girdiğinde ikimiz de nefes nefese kaldık. Sonra hareket etmeye başladım. Dar ve sıcak bir duyguydu. Her itişte göt deliği sikimi sıkıyordu. Ellerimle belini kavradım, daha sert vurdum. Götü her vuruşta dalgalanıyordu. Amcığına elimle uzandım, klitorisini ovuşturdum. O da bir eliyle yastığı sıkarken diğer eliyle göğüslerini ovuyordu.

Bir süre böyle devam ettikten sonra onu yan yatırdım, bacağını yukarı kaldırdım ve götünden sikmeye devam ettim. Bu pozisyonda daha derine girebiliyordum. Her vuruşta amcığından sıvılar akıyor, çarşafa yayılıyordu. “Boşal içime,” diye fısıldadı. Hızımı artırdım, göt deliği artık daha rahat kabul ediyordu. Son birkaç sert vuruştan sonra sıcak spermimi götünün içine boşalttım. Her kasılmada daha fazla akıyordu. O da aynı anda amcığından boşaldı, bacakları titredi. Sikimi yavaşça çıkardım, göt deliğinden beyaz sıvılar aktı.

Yatağa sırtüstü yattık. Bir süre dinlendik. Sonra kadın ayağa kalktı, banyoya gitti. Döndüğünde elinde ıslak bir havlu vardı. Sikimi nazikçe temizledi, sonra kendi amcığını ve götünü sildi. Tekrar yanıma uzandı, başını göğsüme yasladı. Elleri sikimde gezinmeye başladı. Kısa sürede üçüncü kez sertleştim. Bu sefer onu kucağıma aldım. Ayakta, duvara yaslanmış şekilde siktim. Bacaklarını belime doladı, kollarını boynuma sardı. Her yukarı kaldırmamda sikim amcığına tam giriyordu. Göğüsleri yüzüme sürtünüyordu, dilimle uçlarını yaladım, emdim. O da saçlarımı çekiyor, boynumu ısırıyordu. Duvara her çarpışımızda sesler çıkıyordu. Amcığı o kadar ıslaktı ki sikim kayıyordu neredeyse. Daha sıkı tuttum kalçalarını, parmaklarımı etine gömdüm ve son hızla siktim. İkimiz de aynı anda boşaldık. Sperim amcığının içine aktı, fazlası bacaklarından aşağı süzüldü.

Yere indirdim onu. Dizlerinin üzerine çöktü yine. Sikimi ağzına aldı, kendi amcığından ve götünden akan spermleri yalayıp yuttu. Sonra sikimi temizleyene kadar emdi. Ayağa kalktı, beni yatağa doğru itti. Bu sefer o üstte kaldı. Ters olarak oturdu, amcığını yüzüme doğru getirdi. Dilimi uzattım, amcığının ıslak dudaklarını yaladım. O da eğilip sikimi ağzına aldı. Karşılıklı yalıyorduk birbirimizi. Dilim klitorisini emerken o da sikimin başını emiyor, dilini deliğinin etrafında gezdiriyordu. Amcığından akan sıvıları yuttum, o da pre-cum’umu emdi. Bir süre böyle devam ettik. Sonra pozisyon değiştirdik. Onu dört ayak pozisyonuna getirdim. Arkadan amcığına girdim. Bir elimle saçlarını tuttum, diğer elimle kalçasını tokatladım. Her tokatta et pembeleşiyordu, o da daha çok ıslanıyordu. “Daha sert vur,” diye bağırdı. Tokatlarımı sıklaştırdım, aynı anda sikimi daha derine soktum. Amcığının iç duvarları kasılıp gevşiyordu. Klitorisini alttan ovuşturdum. Birkaç dakika içinde yine boşaldı, amcığı sikimi sıkıca kavradı. Ben de tutamadım, bir kez daha içine boşaldım.

Sperim o kadar çoktu ki amcığından taştı, bacaklarına aktı. Yere yığıldık. Nefeslerimiz hâlâ düzensizdi. Bir süre sonra kalkıp duşa girdik. Sıcak suyun altında birbirimizi yıkadık. Ellerim göğüslerinde, kalçalarında gezindi. O da sikimi avucunun içine alıp yavaşça sıvazladı. Duşta bile tekrar sertleşti. Beni duvarına yasladı, dizlerinin üzerine çöktü ve ağzıyla sikimi tekrar aldı. Su akarken emiyordu. Boğazına kadar indirdi, gözleri yaşardı ama bırakmadı. Ellerimle başını tuttum, yavaşça ileri geri hareket ettirdim. Bir süre sonra çektim, onu ayağa kaldırdım, yüzünü duvara çevirdim. Bacaklarını iki yana açtırdım ve arkadan tekrar girdim. Su ve ıslaklık yüzünden kaygandı ama tuttum. Her vuruşta göğüsleri duvara sürtünüyordu. Ellerimle onları kavradım, sıkıştırdım. O inlerken ben de boynunu ısırdım, omzunu emdim. Duşun içinde bir kez daha boşaldık. Sperim suyla karışıp ayaklarımızın altına aktı.

Duştan çıktık, havlulara sardık. Yatağa uzandık yine. Bu sefer daha yavaş, daha uzun sürdürmek istedik. Onu sırtüstü yatırdım, bacaklarını iki yana açtım. Önce parmaklarımla amcığını okşadım, klitorisini daireler çizerek ovuşturdum. İki parmağımı içeri soktum, yukarı doğru kıvırarak hareket ettirdim. O inlerken ben de eğilip klitorisini dilimle yaladım. Parmaklarım ve dilim aynı anda çalışıyordu. Amcığı kasılıp gevşiyor, daha fazla ıslanıyordu. Üçüncü parmağı da ekledim, genişlettim. Sonra sikimi dayayıp yavaşça soktum. Bu sefer ritmi çok yavaş tuttum. Her girişte tamamen içeri alıyor, birkaç saniye bekliyor, sonra yavaşça çıkarıyordum. O sabırsızlanıyordu. “Daha hızlı yap,” diye yalvardı ama dinlemedim. Ellerimle göğüslerini ovdum, uçlarını parmaklarımın arasında ezdirdim. Dilimle boynunu, kulak memesini yaladım. Her yavaş vuruşta amcığı daha fazla sıkıyordu.

Bir süre sonra hızımı biraz artırdım. Hâlâ kontrollüydü ama daha derindi. Bacaklarını omuzlarıma aldım, kalçalarını yerden kaldırdım. Bu açıyla sikim amcığının en hassas noktasına vuruyordu. Her itişte o yüksek sesle inliyordu. “Orası, orası,” diye bağırdı. Aynı noktaya vurmaya devam ettim. Ellerimle kalçalarını sımsıkı tuttum, parmak izleri bıraktım. Aniden vücudu kasıldı, amcığı ritmik şekilde sıkmaya başladı. Sıcak sıvılar fışkırdı, sikimin etrafından aktı, göğsüme kadar sıçradı. O boşalırken ben de hareketlerime devam ettim, onun orgazmını uzattım. Sonra kendi boşalmamı da ekledim, bir kez daha içini doldurdum.

Yan yana uzandık. Ellerimiz birbirimizin teninde geziniyordu. Bir süre sonra o ayağa kalktı, dolaptan bir şeyler çıkardı. Elinde ince bir yağ ve küçük bir vibratör vardı. Yağı ellerine sürdü, sikimi yavaşça yağladı. Sonra vibratörü açtı, düşük ayarda amcığına tuttu. Titreşimler klitorisine vururken o inledi. Ben de yağlı ellerimle göğüslerini ovdum. Vibratörü amcığının içine doğru kaydırdı, biraz içeri soktu. Titreşimler içeriden geliyordu. Sonra vibratörü çıkardı, bana uzattı. Ben de onu alıp amcığına dayadım, aynı anda sikimi göt deliğine soktum. Çift uyarılma onu çabucak sınırına getirdi. Vibratörü klitorisinde tutarken götünü siktim. Her vuruşta titreşimler de artıyordu çünkü o ayarı yükseltiyordu. Kısa sürede yine boşaldı, bu sefer daha şiddetli. Bacakları kontrolsüz titredi, amcığından ve götünden sıvılar aktı. Ben de götünün içinde boşaldım.

Yağlı ve ıslak bedenlerimiz birbirine yapışmıştı. Bir süre öylece kaldık. Sonra temizlendik yine. Bu sefer onu kucağıma oturttum, yüz yüze. Sikimi amcığına yerleştirdi, yavaşça indirdi. Kollarını boynuma doladı, alnımızı birbirine yasladık. Kalçalarını küçük daireler çizerek hareket ettirdi. Göz göze bakıyorduk. Her hareketinde amcığı sikimi emiyordu. Ellerimle belini kavradım, bazen yukarı kaldırıp bırakıyordum. Göğüsleri göğsüme sürtünüyordu. Dudaklarımızı birleştirdik, dilimiz birbirine dolandı. Bu pozisyonda uzun süre kaldık. Ritmi yavaş yavaş artırdık. Sonunda ikimiz de aynı anda geldik. Sperim amcığının içine aktı, fazlası benim kucağıma sızdı.

Gece boyunca durmadık. Arada dinleniyor, sonra tekrar başlıyorduk. Onu dört ayak yaptım, amcığını ve götünü sırayla siktim. Bir elimi saçlarına doladım, diğer elimle kalçasını tokatladım. Her tokatta o daha çok ıslanıyordu. “Sik beni daha sert,” diye bağırıyordu. Ben de dediklerini yaptım. Amcığını sonuna kadar açtım, göt deliğini de. İkisini de kullandım, ikisine de boşaldım. Sonra onu sırtüstü yatırıp bacaklarını geniş açtım, dilimle saatlerce yaladım sanki. Klitorisini emdim, amcığının içini dilimle taradım, göt deliğinin etrafını öptüm. O birkaç kez daha boşaldı, her seferinde daha yüksek sesle. Elleriyle çarşafı yırtarcasına sıktı.

Sabaha karşı son bir tur yaptık. Bu sefer daha yavaş, daha duygusal gibiydi ama hâlâ çok açıktı. Onu kucağıma aldım, yavaş yavaş indirdim. Gözlerimiz kilitliydi. Her inişte nefesimiz birbirine karışıyordu. Göğüslerini öptüm, uçlarını emdim, hafifçe ısırdım. O da boynumu, omzumu ısırıyordu. Kalçaları yavaş yavaş hareket ederken amcığı sikimi sıkıyordu. Son boşalmamızı da birlikte yaşadık. Sperim yine içine aktı, o da amcığından sıcak sıvılar bıraktı.

Şafak sökerken yatağın kenarına oturduk. Bedenlerimiz terli, yapışkan ve tatmin olmuştu. Ellerimiz hâlâ birbirimizin teninde geziniyordu. İvedik’in o sabah sessizliğinde, odanın içinde sadece nefes alışverişlerimiz duyuluyordu. Bir süre daha öylece kaldık, sonra yavaşça giyindik. Kapıdan çıkarken arkamdan baktı, dudakları hâlâ şiş ve kırmızıydı. Ben de sokağa adım attım, bacaklarım hâlâ titriyordu. O gece yaşadıklarım aklımdan çıkmayacaktı. Amcığının sıcaklığı, götünün darlığı, ağzının ıslaklığı, inlemeleri, boşalırken kasılan vücudu… Her detay hâlâ tenimde gibiydi.

Eve dönerken aklımda sadece o gece vardı. Tekrar tekrar hatırlıyordum. Nasıl dizlerinin üzerine çöktüğünü, sikimi boğazına kadar aldığını, tükürüğünün aktığını. Nasıl amcığını yüzüme bastırdığını, dilimi içine aldığını. Nasıl göt deliğini yavaş yavaş açtığımı, sonra sertçe siktiğimi. Her pozisyonu, her inlemeyi, her boşalmayı. Sikim yolda bile hafifçe kalkıyordu anıları düşününce. Eve varır varmaz duşa girdim ama suyun altında bile ellerim sikimdeydi. O geceyi düşünerek bir kez daha boşaldım, sperim duş akıntısına karıştı.

Sonraki günlerde aklımdan çıkmadı. Telefonuma bakıyor, o numarayı aramayı düşünüyordum. Ama önce o geceyi zihnimde defalarca yaşadım. Yatağa uzanıp gözlerimi kapattığımda onun göğüslerini avuçlarımda hissediyordum. Amcığının ıslaklığını dilimde tadıyordum. Götünün sıkılığını sikimde duyumsuyordum. Her hatırlayışımda daha fazla detay çıkıyordu. Nasıl klitorisini parmaklarımın arasında ezdiğimi, nasıl amcığının iç duvarlarını sikimle taradığımı, nasıl boşalırken bacaklarının titrediğini. Her şey o kadar netti ki sanki hâlâ oradaydım.

Bir akşam dayanamadım, tekrar aradım. Aynı ses, aynı sıcaklık. “Yine mi geldin?” diye sordu gülerek. “Gel,” dedi sadece. Yola çıktım. Bu sefer daha hazırlıklıydım. Aklımda yeni pozisyonlar, daha uzun sürecek bir gece vardı. Kapıyı çaldığımda yine o karşıladı beni. Bu sefer kırmızı bir iç çamaşırı vardı üzerinde. Göğüsleri neredeyse taşıyordu sutyeni. Beni içeri çekti, kapıyı kilitledi. Hiç konuşmadan öpüşmeye başladık. Ellerim hemen kalçalarına gitti, iç çamaşırının kenarından içeri soktum parmaklarımı. Amcığı çoktan ıslaktı. Parmaklarımı içeri kaydırdım, o da inledi öpüşmenin ortasında.

Bu sefer daha uzun sürdü her şey. Önce onu koltuğa yatırdım, bacaklarını omuzlarıma aldım ve dilimle uzun uzun yaladım. Amcığının her köşesini, klitorisinin her yanını, göt deliğinin etrafını. O birkaç kez boşaldı sadece dilimle. Sonra sikimi ağzına verdi, saatlerce emdi sanki. Boğazına kadar indirdi, gözleri yaşardı, ama bırakmadı. Tükürüğü her yere aktı. Sonra onu yere yatırdım, bacaklarını geniş açtım ve sertçe siktim. Her vuruşta yere çarpıyorduk. Amcığı köpürmüştü. Götünü de ihmal etmedim. Yağladım, parmakladım, sonra sikimi soktum. Daracık yerini sonuna kadar açtım. Boşalırken götünün içinde tuttum, her damlasını içine bıraktım.

Gece boyunca durmadık. Arada su içtik, biraz nefes aldık, sonra tekrar başladık. Onu aynanın karşısına geçirdim, arkadan siktim. Göz göze bakarak. Göğüslerini avuçladım, uçlarını çekiştirdim. O da aynadan kendini izliyordu, amcığının sikimi nasıl yuttuğunu görüyordu. Bu görüntü ikimizi de daha çok tahrik etti. Daha sert vurdum, tokatlar indirdim kalçasına. Pembe izler oluştu. Sonra onu yatağa savurdum, üzerine çıktım, boğazını hafifçe sıktım ve siktim. Gözleri bulutlandı, ama zevkten. Amcığı her seferinde daha fazla sıktı. Birlikte boşaldık yine.

Sabah olduğunda bedenlerimiz morluklar, tırnak izleri, ısırık izleriyle doluydu. Ama ikimiz de gülümsüyorduk. O gece de bitmek bilmedi. Tekrar tekrar birbirimizi yedik, siktiştik, boşaldık. Amcığı, götü, ağzı… Her deliği kullandım, her birini doldurdum. O da benim sikimi, taşaklarımı, gövdemi yaladı, emdi, ısırdı. Bitkin düşene kadar devam ettik.

Şimdi bile o geceleri düşündüğümde sikim kalkıyor. İvedik’in o loş odasında geçen saatler, ıslak sesler, inlemeler, boşalma anları… Hepsi hâlâ çok canlı. Ve biliyorum ki yakında yine kapısını çalacağım. Çünkü bir kere tattıktan sonra bırakmak imkânsız. O sıcak amcık, o dar göt, o açgözlü ağız… Hepsi beni tekrar tekrar oraya çekiyor. Ve her gidişimde daha fazla, daha sert, daha uzun istiyorum. O da veriyor.


24 Ekim 2026 tarihinde yayınlandı, 4 kez okundu
ETİKETLER İvedik escort escort İvedik İvedik mini etekli escort İvedik liseli escort İvedik üniversiteli escort İvedik sarışın escort İvedik esmer escort İvedik renkli gözlü escort İvedik siyah gözlü escort İvedik uzun boylu escort İvedik kısa boylu escort İvedik sevgili tadında escort İvedik ödemeyi elden alan escort İvedik zengin escort İvedik fakir escort İvedik türk escort İvedik rus escort İvedik japon escort İvedik çinli escort İvedik anal escort İvedik oral escort İvedik lezbiyen escort İvedik götten veren escort İvedik ağzına alan escort İvedik arabada veren escort İvedik otele gelen escort İvedik eve gelen escort İvedik ofise gelen escort İvedik ofiste veren escort İvedik cimcif escort İvedik ucuz escort İvedik pahalı escort İvedik sosyetik escort İvedik havalı escort İvedik vip escort İvedik tek seans escort İvedik çift seans escort İvedik gecelik escort İvedik günlük escort İvedik saatlik escort İvedik haftalık escort İvedik gözlüklü escort İvedik tecrübeli escort İvedik tecrübesiz escort İvedik acemi escort İvedik usta escort İvedik işini bilen escort İvedik aceleye getirmeyen escort İvedik sekreter escort İvedik öğretmen escort İvedik öğrenci escort İvedik taş gibi escort İvedik fahişe İvedik orospu İvedik travesti İvedik lezbiyen İvedik türbanlı escort İvedik tesettürlü escort İvedik kapalı escort İvedik muhafazakar escort İvedik utangaç escort İvedik başı kapalı escort İvedik açık fikirli escort İvedik modern escort

En Çok Okunan Yazılar

  • Diyarbakır Escort
    Diyarbakır Escort
    19 Nisan 2026

    Diyarbakır, tarihi surları, dar sokakları ve güçlü kültürüyle her zaman insanı etkileyen bir şehirdi. Ben, 30 yaşında, iş için sık sık Güneydoğu&rsquo...

  • Saati 100 TL Olan Buca Escort Bayan İclal
    Saati 100 TL Olan Buca Escort Bayan İclal
    5 Mayıs 2020

    Buca escort Hemen söyleyeyim saatlik eskort olarak zaman geçirebilirim ama ayrıca gecelik hatta günlük şekilde de görüşme yapabilirim...

  • Zenci İzmir Escort Dayana
    Zenci İzmir Escort Dayana
    12 Mart 2021

    Şimdi bir konuda anlaşalım bunu baştan söylüyorum. Swinger eş değiştiren cinsel zevkine erişmek için illa karı koca olmak mı gerekiyor. Şahsen benim s...

  • İzmir Liseli Escort
    İzmir Liseli Escort
    6 Ekim 2019

    Merhaba canlarım. Fantastik bedenimi dünyaya zevk vermek için kullanmaya karar veren gizemli eskort kızının geçmişi hakkında bir şeyler öğrenmeye ne d...

  • İzmir Escort Sunay
    İzmir Escort Sunay
    10 Haziran 2022

    İzmir'in yakışıkllı, elit ve kültürlü erkekleri merhaba. Ben İzmir Escort Sunay. Kendi yerim yok, otele ve pansiyona ge...

  • Gaziemir Türbanlı Escort
    Gaziemir Türbanlı Escort
    19 Eylül 2020

    Gaziemir Türbanlı Escort kalma isteğinde bulunasınız ki! Emin olun çevrenizde gördüğünüz güzel bayanların dahi sunamayacağı ateşli ve daha özel bir il...

  • Buca Zenci Escort
    Buca Zenci Escort
    6 Eylül 2020

    Buca Zenci Escort sahip olduğumuzu biliyorum ve geç olmadan bir araya gelmeye ne dersin o halde fazla beklemeye gerek yok bence sende...

  • Eve Gelen İzmir Zenci Escort
    Eve Gelen İzmir Zenci Escort
    25 Mayıs 2021

    İzmir Zenci Escort Bayan ile harıkaların dıp not noktasına gecme zamanı geldı sanırım beyler yaşanılmıslıkları kenara bırak ve kollarma kendını usulca...

  • İzmir Ucuz Escort
    İzmir Ucuz Escort
    8 Ekim 2019

    Sevgiliniz var ama gizli şekilde başka biriyle ilişki aramaya geldiyseniz, doğru yeriniz her zaman burasıdır. İzmir escort kızınız ol...

  • İzmir Anal Escort
    İzmir Anal Escort
    9 Ekim 2019

    Sevgi dolu beyefendiler selamlar. Ben erkekleri ve sevişmeyi severim ve tabi ki kalite benim için olmazsa olmazdır. Yeni kişiler beni daima heyecanlan...

Tüm Yazılar »

Gerçek İzmir Escort Bayanları

izmir escort,buca escort,alsancak escort,konak escort,izmir escort bayan,izmir kapalı escort,izmir türbanlı escort,izmir liseli escort,buca escort bayan,karşıyaka escort,çeşme escort

İzmir Escort, Buca Escort, Konak Escort ve Alsancak Escort ilanlarının yayınlandığı en güvenilir ilan sitesi.

istanbul escort
izmir escort